Onze diensten

Interieur werken

Voor schilderwerken, plaatsen van Gyproc wand en plafond of het isoleren van muren en plafond bent u bij Difrewo aan het goede adres.

Sanitair

Van toilet tot wastafel, van bad tot buitenkraan, … Alle installaties met betrekking van het sanitaire gedeelte voeren wij vakkundig voor U uit.

Verwarming

Wij bieden alle mogelijke diensten op gebied van verwarming. Plaatsing van boilers, wandketels, radiators, …  Van een kraantje tot een complete centrale verwarmingsinstallatie.

Riolering

Problemen met je riolering? Na controle van uw riolering lossen wij je probleem op en passen desnoods de riolering volledig aan.

Badkamer renovatie

Samen met jou toveren we je oude badkamer om tot een ware droom badkamer waar u iedere dag volledig tot rust kan komen.

Water ontharders

Difrewo heeft een breed gamma waterontharders, die bij elk waterverbruik kunnen zorgen voor de continue voorziening van zacht water.

Verkoop

Hier vindt u een overzicht van nieuwe en tweedehands toestellen. Deze tweedehands toestellen zijn licht beschadigd, gekrast of geblutst, gebruikt, maar werken perfect !

Verzekering schade

Heb je water schade opgelopen van een gesprongen leiding of afvoer in wand of vloer? Vervolg schade kunnen wij volledig oplossen voor u van uitbreken tot het herstellen en afwerken zoals er niets gebeurt was.

Wellness

Een infraroodcabine, hamam, spa of sauna bij u thuis? Voor al uw Wellness dromen kan U bij ons terecht.